Frank og Kim Sigurd sin matblogg

torsdag 23. april 2009

Lasagne Al Forno


Du trenger:

1-2 gulerøtter
1 løk
Oregano
2-3 Hvitløk fedd
1pk Kjøttdeig
1 SS tomat purre
ca 1-2 dl rødvin
1 boks med hakkede tomater

Hvit saus:
Smør
Mel
Melk (H-Melk)
ca 200 gram engelsk cheddar (den gule typen, ikke den oransje)

Begynn med å rive løk og gulerot, ha dette i en varm panne med olivenolje og oregano.
Knus oppi hvitløk og la dette surre kjapt. 
Tilsette kjøtt og hakk dette og få en fin brun farge, lag en grop i midten av panna og ha tomat purren i midten.
Etter purreen har surra seg litt så tilsetter man rødvin.
Kok inn rødvinen og tilsett tomatene, la dette småkoke i ca 10 min!

Hvitsaus:
Smelt smør
tilsett mel
Spe med melk
Tilsett masse ost!

Legg kjøtt blandingen i bunnen, lasagne plater og ostesaus. 
Fordel 50/50 slik at man får 2 lag med plater.
Toppes med masse parmesan!

Settes i ovnen på 225 grader i 20-30 min.

Velbekomme!



0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden