Frank og Kim Sigurd sin matblogg

mandag 6. april 2009

God middag!

Perfekt biff (I følge meg selv)

Du trenger:

Et godt stykke biff (ytrefilet, indrefilet, entrecote)
Rosmarin
Hvitløk
Timian
Smør
Olje til steking
Salt og pepper

Du gjør følgende:

Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin
Varm opp oljen i en jernpanne (Hvis du ikke hører stekelyd når du legger biffene ned i pannen så få dem ut med en gang, da er ikke pannen varm nok!!!! Få en fin stekeskorpe før du snur biffene)
"Knekk" hvitløken og sleng den oppi panna sammen med kjøttet.
Sleng oppi en fin bunt med timian
I slutten av stekeprossesen tilsett en STOR spiseskje med smør. Når smøret har smelta bruker du skjeen til å øse smøret over biffene.

Hvil biffene i 5-7 minutter slik at alt den gode kjøttsaften trekker ut i kjøttet! 


Bon appetit!



2 Kommentarer:

Blogger Trine Lise sa ...

Har dokke bestilt biletta?
Billigaste fra 9-12 august e 900kr tur-retur. Lurt aa bestilla tidligt for det e midt i fellesferien.
Yo!

6. april 2009 kl. 12:38  
Blogger Mingi sa ...

Eg tenke at du godt kan få lov å komma på besøg å laga mad t meg og Kimmi! :)

10. april 2009 kl. 16:37  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden