Frank og Kim Sigurd sin matblogg

torsdag 23. april 2009

Rekesmørbrød


Hva er vel bedre enn et godt rekesmørbrød?
Spør du meg? Så spør jeg deg :)

3 Kommentarer:

Blogger Mingi sa ...

Her e oppskriften på de kjøttbollene eg snakkte om.
Kjøttboller- verdens beste

1/3-1/2 kilo karbonadedeig
1 ts chilipulver
2 ts sennepspulver
3 ts karri
1 god neve griljermel/kavring/knust knekkebrød
1 dl farris
Bland alt godt sammen og form små boller som stekes i panne. I en kjele steker du 1/2 hakket løk, 2-3 fedd knust hvitløk, 1 hakket gulrot og 1 hakket stang av stanselleri og har oppi to bokser hermetiske tomater, evt litt vann, smak til med tørket oregano, salt, pepper og en dæsj sukker. Ha bollene oppi etterhvert som de har fått litt brunfarge. Server med fullkornspasta.

26. april 2009 kl. 21:58  
Blogger Helena sa ...

hehehehe endeligen en kommentar fra deg på bloggen min! det lige eg ^^ sjøl om det va onna tvang :P

Du e hjertelig velkommen te slettheiveien å laga rekesmørbrød te meg :D

kan du sendemæ ræææææægann

27. april 2009 kl. 07:40  
Blogger Helena sa ...

PS: nå syns eg det e på tide at fran steppe it up litt! ;P

27. april 2009 kl. 07:41  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden